back

Опалювальний сезон закінчено

14 квітня 2010


За повідомленням начальника відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Олега Душина, головою райдержадміністрації підписано розпорядження від 13 квітня 2010 року № 77 "Про закінчення опалювального сезону" Повний текст>>


На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 11 жовтня 2004 року № 294 “Про початок та закінчення опалювального сезону”:


1. Міському та сільським головам, керівникам бюджетних установ, підприємств і організацій усіх форм власності, абонентам приватного сектору та житла з індивідуальним газовим опаленням незалежно від типу споживаних паливно-енергетичних ресурсів:


1.1. Завершити з 15 квітня 2010 року опалювальний сезон 2009-2010 років після встановлення протягом трьох діб середньодобової температури зовнішнього повітря +80С та вище;


1.2. Вжити заходів щодо підготовки опалювальних систем до наступного опалювального сезону та заготівлю палива, надаючи перевагу місцевим видам палива.


2. Завідувачу сектору з питань внутрішньої політики, зв”язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації апарату райдержадміністрації Шевцову Г.В. дане розпорядження довести до відома міського та сільських голів керівників бюджетних установ, підприємств і організацій усіх форм власності, абонентів приватного сектору та житла через засоби масової інформації


3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 09 жовтня 2009 року № 289 “Про початок опалювального сезону”.


4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації згідно з функціональним розподілом обов”язків.


Голова районної державної адміністрації В.М.Кауфман