ГРАФІК

прийому громадян, громадських організацій керівництвом

районної державної (військової) адміністрації

 


Прізвище, ім’я та по батькові керівника

Посада

Де проводиться прийом

День прийому

Години прийому

Сергієнко

Сергій Федорович

Голова (начальник)  районної державної (військової) адміністрації

Кімната №19

(ІІ поверх)

перший, третій, четвертий понеділок

11.00-13.00

14.00-17.00

Плотніков Павло Олександрович

Перший заступник голови (начальника) районної державної (військової)  адміністрації Кімната №18
(ІІ поверх)

середа

08.00-13.00

14.00-17.00

Селіверстов Олександр Іванович

Заступник голови (начальника) районної державної (військової) адміністрації


Кімната №35
( ІІІ поверх)
четвер
14.00-17.00

Разумейко

Наталія Володимирівна

Керівник апарату районної державної адміністрації

Кімната №16
(ІІ поверх)

четвер

10.00-13.00;
14.00-17.00

 

ГРАФІК

прийому громадян, громадських організацій  керівниками

структурних підрозділів районної державної адміністрації

 


Прізвище, ім’я, по батькові

Посада особи, яка проводить особистий прийом

Де проводиться прийом

День, години прийому
Добрусь Тетяна Петрівна Начальник фінансового відділу районної державної адміністрації

Кімната №33,
ІІІ поверх районної державної адміністрації

Понеділок, з 10.00 до 13.00
Щепочкіна Тамара Василівна Начальник відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування районної державної адміністрації Кімната №50,
ІV поверх районної державної адміністрації
Понеділок, з 10.00 до 13.00,
п'ятниця, з 9.00 до 17.00,
перерва з 13.00 до 14.00
Дмитращук Андрій Андрійович Начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Кімната №9,
І поверх районної державної адміністрації
Понеділок, з 8.00 до 17.00,
перерва з 13.00 до 14.00
Горбонос Тетяна Петрівна Начальник відділу економіки, агропромислового розвитку та державної реєстрації районної державної адміністрації Кімната №27,
ІІІ поверх районної державної адміністрації
Вівторок, з 8.00 до 17.00,
перерва з 13.00 до 14.00
Душин Олег Миколайович Начальник відділу інфраструктури, містобудування та  архітектури, житлово-комунального господарства, екології районної державної адміністрації Кімната №30,
ІІІ поверх районної державної адміністрації
Четвер, з 8.00 до 17.00,
перерва з 13.00 до 14.00
Жеребок Володимир Миколайович ачальник відділу з питань оборонної роботи та цивільного захисту апарату районної державної адміністрації Кімната №35,
ІІІ поверх районної державної адміністрації
Середа, з 9.00 до 16.00,
перерва з 13.00 до 14.00
Півень Наталія Іванівна Начальник архівного відділу районної державної адміністрації Кімната №1,
І поверх районної державної адміністрації
Середа, з 8.00 до 17.00,
перерва з 13.00 до 14.00
Петраков Сергій Вікторович Начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Кімната №28,
ІІІ поверх районної державної адміністрації
Понеділок, з 8.00 до 17.00,
перерва з 13.00 до 14.00

 

 


ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження голови районної

державної адміністрації

від 02.03.2020 №74

Зареєстровано в Північно-Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м.Суми) 13.03.2020 за №66/66

 

ПОРЯДОК

організації та проведення особистого прийому громадян

у Новгород-Сіверській районній державній адміністрації

Чернігівської області

 

 

1. Цей Порядок визначає основні вимоги до проведення особистого прийому громадян, громадських організацій у Новгород-Сіверській районній державній адміністрації Чернігівської області.

 

2. Особистий прийом громадян головою районної державної адміністрації, першим заступником, заступником голови районної державної адміністрації, керівником апарату районної державної адміністрації (далі – посадові особи) проводиться в адміністративному приміщенні районної державної адміністрації за адресою: вул. Б. Майстренка, буд. 6, м. Новгород-Сіверський Чернігівської області, 16000, в установленому законодавством порядку згідно із затвердженим графіком.

Вхід громадян до приймальні районної державної адміністрації вільний і не потребує оформлення перепустки та пред'явлення документів, що посвідчують особу.

 

3. Прийом громадян та/або запис громадян на особистий прийом проводиться головним спеціалістом відділу з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції, цифрового розвитку районної державної адміністрації, на якого покладено обов’язки щодо роботи зі зверненнями громадян (далі – спеціаліст) у приміщенні районної державної адміністрації, крім святкових, неробочих та вихідних днів, з 800 до 1300 та з 1400 до 1700.

 

У проведенні особистого прийому громадян головою районної державної адміністрації бере участь спеціаліст, при необхідності – начальник відділу з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції, цифрового розвитку районної державної адміністрації та інші працівники районної державної адміністрації.

Особистий прийом громадян здійснюється у порядку черговості. Черговість прийому громадян визначається відповідно до попередньо складеного списку, формування якого закінчується не пізніше ніж за п’ять днів до передбаченого графіком дня особистого прийому.

 

4. Для запису на особистий прийом громадяни пред’являють документи, що посвідчують особу, передбачені Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» або військовий квиток (для військовослужбовців, військовозобов’язаних, резервістів), або видане органом Пенсійного фонду України пенсійне посвідчення (далі – документи, що посвідчують особу), у разі представлення інтересів інших осіб – документи, що підтверджують відповідні повноваження.

Для запису на особистий прийом спеціаліст, який проводить запис фіксує:

прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання або місце перебування, номери контактних телефонів громадянина, який записується на прийом, чи відомості щодо інших засобів зв’язку з ним, суть порушеного питання;

назву громадської організації, прізвище, ім’я, по батькові керівника, місце реєстрації та місце фактичного перебування, номери контактних телефонів, суть порушеного питання.

Під час запису на особистий прийом громадянин, громадська організація (їх представники) можуть надати за особистим підписом письмовий виклад змісту питань, що порушуватимуться перед посадовою особою, копії наявних рішень, прийнятих із цих питань, інші документи з порушених питань.

У разі якщо особа з обмеженими фізичними можливостями не може здійснити письмовий виклад змісту питань, що порушуватимуться перед посадовою особою, оформлення такого письмового викладу питань здійснює спеціаліст.

З’ясування інших відомостей про громадянина, громадську організацію (їх представників), одержання іншої інформації, що не стосується змісту порушуваних питань, під час запису на особистий прийом не допускається.

У разі якщо громадянин, громадська організація (їх представники) через стан здоров’я, інвалідність або з інших причин не може прибути особисто для запису на особистий прийом, запис здійснюється за контактним телефонним номером районної державної адміністрації, шляхом надсилання звернення поштою на адресу районної державної адміністрації або надходження матеріалів з використанням засобів електронного зв’язку через мережу Інтернет (на електронну пошту та форму електронної приймальні, що розміщені у закладках «Загальна інформація», «Електронна приймальня» відповідно на офіційному вебсайті районної державної адміністрації).

Запис на особистий прийом не проводиться у разі звернення:

одного і того ж громадянина, громадської організації з одного і того ж питання, якщо це питання вирішено по суті в межах повноважень районної державної адміністрації;

особи, визнаної судом недієздатною.

 

5. Особистий прийом громадян, які мають встановлені законодавством пільги, проводиться першочергово.

 

6. Особистий прийом громадян посадовими особами районної державної адміністрації проводиться з питань, вирішення яких належить до повноважень Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Чернігівської області.

 

7. Інформація про порядок і графік особистого прийому громадян, громадських організацій посадовими особами районної державної адміністрації розміщується у приміщенні районної державної адміністрації у спеціально зазначеному місці, на вебсайті районної державної адміністрації у закладці «Звернення громадян».

 

8. Повторний прийом громадянина, громадської організації з питання, що вже розглядалося, проводиться у разі, коли питання, порушене у першому зверненні, не було вирішено по суті.

 

9. Посадова особа під час особистого прийому розглядає питання, надає відповідно до чинного законодавства обґрунтовані роз’яснення, вживає заходів щодо усунення порушень (за їх наявності).

У разі коли порушене громадянином, громадською організацією питання вирішити на особистому прийомі неможливо через складність і необхідність додаткового вивчення, воно розглядається у тому ж порядку, що й письмове звернення. Громадянинові, громадській організації може бути запропоновано викласти його у формі письмової заяви.

 

10. Громадянин, громадська організація мають право бути присутніми при розгляді їх звернення, особисто викласти аргументи особі, що перевіряє заяву чи скаргу, знайомитись з матеріалами перевірки, подавати додаткові матеріали або наполягати на їх запиті органом, який розглядає заяву чи скаргу. Присутність сторонніх осіб під час проведення особистого прийому громадян не допускається.

 

11. Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, ті, що не потребують додаткового вивчення невідкладно, але не пізніше п’ятнадцяти днів від дня їх отримання. Якщо в місячний термін вирішити порушені у зверненні питання неможливо, посадова особа встановлює необхідний термін для його розгляду, про що повідомляється особі, яка подала звернення. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може перевищувати сорока п’яти днів.

На обґрунтовану вимогу громадянина, громадської організації термін розгляду може бути скорочено від встановленого законодавством.

Про результати розгляду звернення громадянину, громадській організації повідомляється письмово або усно (за їх бажанням).

 

12. Особи, які не є громадянами України і перебувають в Україні на законних підставах, користуються правом на звернення щодо особистого прийому посадовими особами, як і громадяни України, якщо інше не передбачено міжнародними договорами України.

 

13. Звернення на особистому прийомі реєструються відповідно до Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об`єднаннях громадян, на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 1997 року № 348 (із змінами).

 

14. Спеціаліст здійснює систематичний аналіз та узагальнення звернень громадян, громадських організацій на особистому прийомі, щоквартально інформує про це голову районної державної адміністрації або керівника апарату районної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.