back

Представництво ЄС в Україні продовжує підтримувати діяльність українських Євроклубів

02 квітня 2010

Всеукраїнська радіостанція «Наше Радіо» та громадська організація «Євроклуб «Право і Захист» представляють проект "Підтримка мережі Євроклубів України у 2010 році", який фінансується Представництвом ЄС в Україні, і пропонують українським шкільним та молодіжним Євроклубам взяти участь у заходах проекту. Повний текст>>>


Українські Євроклуби отримали реальну можливість поділися досвідом, об"єднатися навколо нових творчих ідей заради подальшого розвитку євроклубівського руху. Проект "Підтримка мережі Євроклубів України" спрямований на поліпшення організації та підтримку комунікації між вітчизняними Євроклубами, надання методологічної та організаційної підтримки вже існуючим та новоствореним Євроклубам у ефективному здійсненні їхньої діяльності.


Проект базується на досягненнях попередніх проектів для Євроклубів, фінансованих Представництвом Європейського Союзу в Україні.


У межах цьогорічного проекту радіостанція «Наше Радіо» та Представництво Європейського Союзу в Україні запрошують Євроклуби взяти участь у низці заходів, зокрема, у першому установчому семінарі проекту, регіональних тренінгах та конференції. Підсумковий захід – конференція – об"єднає найбільш інноваційні проекти та ідеї Євроклубів щодо діяльності у своїх громадах, ефективної співпраці із ЗМІ та органами виконавчої влади та представить їх широкому загалу. Більш детальна інформація про проект розміщена на Інтернет-сайті Представництва Європейського Союзу в Україні http://www.delukr.ec.europa.eu, а також на сайтах:http://nasheradio.ua/ та http://hreuc.com/


За додатковою інформацією також звертайтесь до Ольги Максименко, координатора з питань преси та інформації в Представництві Європейського Союзу в Україні: [email protected]. Експертна підтримка проекту надається Громадською Організацією «Євроклуб «Право і захист»


Довідка:


Євроклуб – це форма самоорганізації молодих людей, які бажають брати участь у європейських ініціативах, поширюють інформацію про ЄС та європейську інтеграцію, реалізовують проекти неформальної освіти серед однолітків. Діяльність євроклубів спрямована перш за все на школярів та молодь. Основними цілями євроклубів є інформування та просвіта молодих людей про Європейський Союз та відносини Україна - ЄС, сприяння у встановленні зв"язків з європейськими молодіжними громадськими організаціями, підтримка євроінтеграційних прагнень України.