back

Особлива увага - розвитку сімейних форм виховання

03 жовтня 2013

З нагоди відзначення в Україні Дня усиновлення 03 жовтня 2013 року відбулася зустріч голови районної державної адміністрації В'ячеслава Кауфмана з усиновлювачами, прийомними батьками, батьками-вихователями.

Було зазначено, що такі зустрічі з нагоди свята вже стали щорічною доброю традицією, відмічено, що кількість прийомних сімей з кожним роком збільшується і сьогодні їх уже десять, а цього року створено ще й перший у районі дитячий будинок сімейного типу.

У ході зустрічі обговорювалися також питання щодо шляхів розвитку сімейних форм виховання, удосконалення роботи з сім'ями, які взяли на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, батьки обмінювалися досвідом виховання дітей, поводження в нестандартних ситуаціях, розповідали про проблеми, що виникають у процесі функціонування таких сімей, ділилися успіхами.

Наприкінці зустрічі В'ячеслав Кауфман ще раз привітав учасників зі святом, подякував за те, що вони роблять таку нелегку, але дуже шляхетну справу, вручив квіти та подарункові набори.

Служба у справах дітей районної державної адміністрації