back

Дев"ятнадцята сесія районної ради шостого скликання

03 жовтня 2013

02 жовтня голова районної державної адміністрації В'ячеслав Кауфман взяв участь у роботі дев’ятнадцятої сесії районної ради шостого скликання. У сесійній залі було 36 депутатів. Головував на засіданні голова районної ради Віктор Душин.

На порядок дня винесені наступні питання:

1. Про внесення змін до рішення районної ради від 26 грудня 2012 року "Про районний бюджет на 2013 рік".

2. Звіт постійної комісії з питань бюджету та управління об’єктами комунальної власності району.

3. Про Програму розвитку місцевого самоврядування у Новгород-Сіверському районі на 2014-2015 роки.

4. Про клопотання щодо віднесення міста Новгород-Сіверський до категорії міст обласного значення.

5. Про затвердження Порядку призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, закладів, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, міста Новгород-Сіверського району та Порядку укладання та розірвання контрактів з ними.

6. Про затвердження Переліку закладів культури, що є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, міста Новгород-Сіверського району.

7. Про передачу майна в оперативне управління комунальному закладу "Новгород-Сіверський районний центр первинної медико-санітарної допомоги".

8. Про безоплатну передачу у власність територіальної громади Кіровської сільської ради майна спільної власності територіальних громад сіл, міста Новгород-Сіверського району.

9. Про внесення змін до рішення районної ради від 26 грудня 2012 року "Про Програму відшкодування вартості проїзду хворих з хронічною нирковою недостатністю на 2013 рік".

10. Про внесення змін до Положення про помічника-консультанта депутата районної ради.

11. Про хід розгляду запиту депутата Сухолєта В.М.

З 7-го питання, що було винесене на розгляд сесії, депутати не прийняли рішення і запропонували перенести це питання на наступну сесію.

В обговоренні взяли участь Алла Сич, Михайло Петренко (КПУ), Лариса Сластьон (Партія регіонів), Олена Мовчан (ВО "Батьківщина"), Борис Домоцький (УНП).

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації