back

Колегія районної державної адміністрації

25 вересня 2013

24 вересня на базі виконавчого комітету Команської сільської ради відбулось виїзне засідання Колегії районної державної адміністрації під головуванням В'ячеслава Кауфмана, голови районної державної адміністрації.

Членами Колегії було вивчено стан справ на території Команської сільської ради, проаналізовано результати проведених структурними підрозділами районної державної адміністрації перевірок роботи виконкому з реалізації делегованих повноважень органів виконавчої влади, визначених Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”.

У ході розгляду питання за участю сільського активу було відзначено позитивну роботу виконавчого комітету в частині наповнення сільського бюджету, передачі значної площі земель в оренду (один з найбільших відсотків в районі), сприяння роботі медичних закладів, ремонту водогінної мережі, проведенні зовнішнього освітлення у населених пунктах сільської ради, обговорено шляхи вирішення ключових питань життєдіяльності територіальної громади, зокрема, проведення грейдування доріг в межах населених пунктів, ремонту Дробишівського сільського клубу, благоустрою санітарної зони артезіанської свердловини у с. Араповичі.

Підбиваючи підсумки розгляду питання В.Кауфман висловив вдячність виконавчому комітету за активну позицію у вирішенні питань використання земельних ресурсів, водозабезпечення населення, благоустрою населених пунктів.

“Однак питання наповнення бюджету, пошук додаткових джерел, що дозволить вирішувати проблеми соціального характеру, дотримання належного санітарного стану на території населених пунктів сільської ради повинні бути постійно в полі зору і сільського голови, і депутатського корпусу, і сільського активу” – наголосив голова районної державної адміністрації В. Кауфман.

Заступникам голови, керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації, районних служб доручено проконтролювати хід усунення недоліків, на які було вказано, у разі необхідності надати допомогу у вирішенні проблемних питань.

На засіданні Колегії також йшлося про роботу управління соціального захисту населення районної державної адміністрації з виконання вимог чинного законодавства щодо соціального захисту населення.

За результатами розгляду питань головою районної державної адміністрації видані відповідні розпорядження.

Відділ організаційно-кадрової роботи апарату районної державної адміністрації