back

Соціальний захист

16 вересня 2013

В управлінні соціального захисту населення районної державної адміністрації створена робоча група з організації харчування дітей, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, у Дігтярівському навчально-виховному комплексі, розташованому на території радіоактивного забруднення. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

На виконання доручення Міністра соціальної політики України Королевської Н.Ю. та листа Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації від 02.09.2013 №10-10/8306 управлінням соціального захисту населення Новгород-Сіверською райдержадміністрацією створена робоча група з перевірки готовності до організації та проведення належного харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи, у Дігтярівському навчально-виховному комплексі, що розташований на території зони посиленого радіоекологічного контролю, у 2013-2014 навчальному році.

Склад Робочої групи затверджено наказом начальника управління від 03.09.2013 №21/08 „Про створення робочої групи”. До складу Робочої групи залучені представники відділу освіти райдержадміністрації, батьківського комітету навчального закладу, голова районної організації ВГОІ „Союз Чорнобиль України”.

Робоча група протягом навчального року буде слідкувати за якісним харчуванням дітей, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи в Дігтярівському НВК.