back

Відбулась серпнева конференція педагогічних працівників району

28 серпня 2013

27 серпня заступник голови районної державної адміністрації Павло Плотніков взяв участь у роботі районної педагогічної конференції "Підсумки розвитку дошкільної загальної середньої позашкільної освіти у 2012-2013 н.р., виконання доручень Президента України з підготовки до 2013-2014 н.р. та визначення основних завдань із впровадження державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах з 1 вересня 2013 року". ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Зюзько проаналізувала стан розвитку освітянської галузі у районі, підготовки до нового навчального року та визначила орієнтири щодо впровадження нових Державних стандартів загальної освіти на 2013-2014 навчальний рік.

Особлива увага приділялася впровадженню сучасних інноваційних та інформаційних технологій у навчальний процес, - адже в умовах безперервної освіти це має створити нові можливості для формування особистості, спроможної до постійного самовдосконалення і самореалізації у сучасному суспільстві. Саме на цьому наголошує Президент України Віктор Янукович у питанні модернізації освіти та підготовки до нового навчального року.

Звертаючись до учасників конференції Павло Плотніков зазначив, що Президент України Віктор Янукович визначив забезпечення розвитку кожної дитини базовим пріоритетом соціальної політики. Саме ці завдання будуть визначальними у провадженні державних стандартів загальної середньої освіти, починаючи з 1 вересня 2013 року.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації