back

Михайло Косенко: "Все залежить від того, як налаштований колектив та його керівник на вирішення тих чи інших проблем, як вони інтегровані у процес розвитку цього села".

15 серпня 2013

14 серпня відбулась прес-конференція за участю заступника голови, начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Михайла Косенка, інвесторів та представників районних засобів масової інформації. На прес-конференції були розглянуті питання роботи інвесторів на території району, зокрема стану розрахунків орендної плати за землю, виконання договірних зобов’язань з сільськими радами щодо поліпшення умов проживання мешканців сільських населених пунктів.

Основні питання, що цікавили журналістів, стосувалися стану реалізації завдань, доручень Президента України щодо створення належних умов життя для мешканців сільських населених пунктів шляхом залучення аграрного бізнесу для вирішення проблемних питань територіальних громад, адже цьому Президент України Віктор Янукович приділяє значну увагу.

"Для нас дуже важливо, щоб бізнес, який працює у районі, ніс соціальну відповідальність за розвиток тієї території, де він працює. Особливо це актуально для сільських територій, адже наш район аграрний", - наголосив Михайло Косенко.