back

Виїзне засідання Колегії районної державної адміністрації

02 липня 2013

26 липня голова райдержадміністрації В'ячеслав Кауфман провів виїзне засідання Колегії районної державної адміністрації. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

Членами Колегії було вивчено стан справ на території Лісконогівської сільської ради, проаналізовано результати вивчення протягом травня поточного року структурними підрозділами районної державної адміністрації досвіду роботи виконкому з реалізації делегованих повноважень органів виконавчої влади, визначених Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”.

У ході розгляду питання за участю сільського активу обговорено шляхи вирішення ключових питань життєдіяльності територіальної громади, зокрема, проведення ремонту закладів гуманітарної сфери, благоустрою населених пунктів, оформлення технічної документації на місця видалення твердих побутових відходів, спец водокористування, отримання ліцензії на водопостачання, на що було вказано сільському голові Балабку О.В.

Членами Колегії було також розглянуто питання щодо стану і перспектив розвитку аграрного сектора економіки району; стану виконання Закону України “Про охорону культурної спадщини”.

За результатами розгляду питань головою районної державної адміністрації видані відповідні розпорядження.

Відділ організаційно-кадрової роботи апарату районної державної адміністрації