back

Сімнадцята сесія районної ради шостого скликання

27 червня 2013

26 червня відбулась сімнадцята сесія районної ради шостого скликання. У сесійній залі були присутні 43 депутати районної ради. У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації В'ячеслав Кауфман, заступники голови районної державної адміністрації, керівники її структурних підрозділів. Сесійне засідання проводив голова районної ради Віктор Душин. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

На порядок дня винесені питання:

1. Про звіт про виконання районного бюджету і витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за І квартал 2013 року.

2. Про внесення змін до рішення районної ради від 26 грудня 2012 року "Про районний бюджет на 2013 рік".

3. Про затвердження Програми зайнятості населення Новгород-Сіверського району на період до 2017 року.

4. Про затвердження Комплексної районної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2016 року.

5. Про створення комунального закладу "Новгород-Сіверський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" Новгород-Сіверської районної ради.

6. Про внесення доповнень до Програми розвитку системи медичної допомоги у Новгород-Сіверському районі на 2012-2014 роки.

7. Про реорганізацію структури Новгород-Сіверської централізованої бібліотечної системи.

8. Про затвердження Положення про порядок закріплення майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, міста Новгород-Сіверського району, за підприємствами, установами, організаціями на правах господарського відання або оперативного управління та типових договорів.

9. Про затвердження нормативу відрахувань до районного бюджету частини прибутку комунальних підприємств районної ради.

10. Про зміни до Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Новгород-Сіверському районі на 2011-2015 роки.

11. Про внесення змін до рішення районної ради від 26 листопада 2010 року "Про обрання постійних комісій районної ради".

12. Про хід виконання запиту депутата Бондаренка О.А.

13. Про запит депутата Чертка О.І.

14. Про обрання заступника голови районної ради.

З усіх питань порядку дня прийняті відповідні рішення. Спірних суспільно-політичних питань, конфліктів під час роботи сесії не виникало.

Заступником голови районної ради обрано Могильного Олександра Олександровича, заступника голови районної державної адміністрації, члена Партії регіонів.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації