back

Молоді - робочі місця та гідні умови праці

26 червня 2013

Про забезпечення молоді першим робочим місцем та створення гідних умов праці йшлося на зустрічі керівництва районної державної адміністрації з представниками громадської ради при районній державній адміністрації. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

Директор районного центру зайнятості Світлана Безпала у своєму виступі окреслила основні напрямки цієї роботи та повідомила про заходи, що вживаються органами виконавчої влади району щодо забезпечення зайнятості населення, створення нових робочих місць, стимулювання роботодавців, що приймають на роботу молодих спеціалістів.

За словами Світлани Безпалої, роботодавцю, який працевлаштовує за направленням центрів зайнятості на нове робоче місце молодих фахівців строком не менше, ніж на два роки, буде здійснюватись компенсація фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за відповідну особу.

У 2013 році очікувана кількість випускників вищих навчальних закладів І−ІІ рівнів акредитації складає 100 осіб. Як молоді спеціалісти працевлаштовані 70 осіб (70%). Така позитивна тенденція у працевлаштуванні молодих спеціалістів прогнозована і упродовж 2014-2017 років.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації