back

СВЯТО ЩАСЛИВОГО ДИТИНСТВА

03 червня 2013

Перший день літа надовго запам’ятається новгород-сіверській малечі. Одне з найстаріших міжнародних свят, яке відзначають у світі з 1950 року, дітлахи провели весело, взяли активну участь в розвагах, які підготували для них дорослі. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

На міському стадіоні відбувся святковий концерт. Музичні номери у виконанні юних артистів знайшли гарячий відгук у серцях глядачів. Молоді сіверяни підспівували, танцювали, аплодували. А далі малеча взяла участь в низці конкурсів: пісенному, ігровому, спортивному, поетичному, в конкурсі малюнка на асфальті. Оскільки малювати люблять усі діти будь-якого віку, конкурс малюнка на асфальті зібрав чи не найбільшу кількість учасників. Діти малювали сонечко, тварин, рідний дім і, звичайно, найдорожче, що є в дитини, - свою сім'ю.

Авторитетне журі – спеціалісти Новгород - Сіверського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та фахівці з соціальної роботи, які проводили цей конкурс, відзначили переможців.

А перемогла дружба, тому призи отримали усі учасники. Шкільне приладдя обов’язково стане їм в нагоді. І, звичайно, яке ж свято без солодощів! Дорослі зробили все, щоб кожна дитина цього дня відчула себе щасливою.

Районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді