back

В"ячеслав Кауфман:"Забезпечення у 2013 році оздоровлення та відпочинку дітей, створення належних умов для творчого, інтелектуального, культурного і фізичного розвитку дітей у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку є на сьогодні нашим першочерговим завданням"

24 травня 2013

24 травня у загальноосвітніх закладах району відбулось святкування Останнього дзвоника. Учнів та цьогорічних випускників поздоровляли зі святом голова районної державної адміністрації, депутат обласної ради В'ячеслав Кауфман, голова районної ради Віктор Душин, заступники голови районної державної адміністрації, депутати місцевих рад. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

"Забезпечення у 2013 році оздоровлення та відпочинку дітей, створення належних умов для творчого, інтелектуального, культурного і фізичного розвитку дітей у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку є на сьогодні нашим першочерговим завданням. Особлива увага буде приділятись оздоровленню дітей соціально вразливих категорій. Так, буде забезпечено стовідсоткове оздоровлення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, яких в районі проживає 77 осіб, 70% дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей - 318 осіб", - наголосив у своєму виступі В'ячеслав Кауфман.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації