back

Єдиний державний автоматизований реєстр

24 травня 2013

Управління соціального захисту населення районної державної адміністрації інформує населення району, що Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги, це автоматизований банк даних, створений для забезпечення єдиного державного обліку фізичних осіб, які мають право на пільги за соціальною ознакою згідно із законами України. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

До Реєстру включається така інформація: загальні відомості про пільговика (прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік народження, ідентифікаційний код, адреса зареєстрованого місця проживання, склад сім’ї, характеристика житла, реквізити паспорта та документа, що підтверджує право на пільги, а також категорія пільговика, перелік пільг, на які він має право, інформація про те, якими пільгами він реально користується.

Для включення до Реєстру інформації про пільговика він подає до управління соціального захисту населення райдержадміністрації довідку про склад сім’ї, копію паспорта – 1,2, та 11сторінки, копії документів, що підтверджують право пільговика та членів його сім’ї на пільги з пред’явленням оригіналів цих документів), копію ідентифікаційного коду, пред’являє паспорт та надає інформацію про характеристику житла та послуги, щодо отримання яких він має пільги та реально ними користується.

У сільській місцевості пільговик подає зазначені документи (копії документів), пред’являє оригінали документів та паспорт, а також надає інформацію виконавчому органу сільської ради. Сільська рада перевіряє відповідність поданої копії документа, що підтверджує право на пільги, його оригіналу, фіксує надану інформацію та копію паспорта пільговика і передає їх до управління соціального захисту населення райдержадміністрації

У разі зміни зареєстрованого місця проживання, або у разі коли у складі сім’ї пільговика відбулися зміни, що потребують коригування включеної до Реєстру інформації, він повідомляє обов’язково про це відділ персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління соціального захисту населення Новгород-Сіверської райдержадміністрації. (вул. Майстренко 6, кабінет 10, тел. 2-31-52)

Станом на 01 травня 2013 року чисельність пільговиків, облікованих у Реєстрі по Новгород – Сіверському району складає 8,1 тисяч чоловік.

Управління соціального захисту населення районної державної адміністрації