back

Павло Плотніков:"Медицина повинна бути наближена до людей!"

16 травня 2013

15 травня у центральній районній лікарні за участю представників громадської ради при районній державній адміністрації відбулось засідання за "круглим столом", де розглядалося питання практичної реалізації у регіоні завдань і доручень Президента України з модернізації медичної галузі у частині створення інституту сімейного лікаря та мережі амбулаторій сімейної медицини. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

У роботі "круглого столу" взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Павло Плотніков, головний лікар центральної районної лікарні Світлана Шам, заступник голови громадської ради при районній державній адміністрації Олександр Лисиця.

Своє бачення модернізації медичної галузі району висловили і представники інститутів громадянського суспільства. Голова районної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України" Олександр Лисиця наголошував на розширенні медичних послуг, що надаються інвалідам-чорнобильцям та підвищенні їх якості.

Підсумовуючи роботу, заступник голови районної державної адміністрації наголосив, що розпочата в Україні медична реформа спрямована на побудову єдиного медичного простору, у якому б, як у єдиному ланцюгу, злагоджено працювали всі рівні медичної допомоги.

За словами Павла Плотнікова, медичні установи повинні підвищувати якість послуг, які вони надають громадянам. "Медицина повинна бути наближена до людей", — підкреслив він.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації