back

В"ячеслав Кауфман: "Головним напрямом нашої роботи з підготовки та відзначення Дня Перемоги є посилення державної турботи про учасників війни, інвалідів, вдів загиблих, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, жертв нацизму."

07 травня 2013

07 травня у районі стартувала акція "Зі святом Перемоги!", в ході якої керівництво району відвідає ветеранів війни за місцем їх проживання та лікування. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

Цього дня голови районної державної адміністрації та районної ради В'ячеслав Кауфман та Віктор Душин, а також директор Чернігівського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Протченко відвідали учасників бойових дій під час Великої Вітчизняної війни, мешканців міста Новгород-Сіверський Сиродоя Павла Панасовича та Сузика Миколу Якимовича.

Голова районної державної адміністрації В'ячеслав Кауфман наголосив, що ми повинні щоденно, а не тільки на свята належно віддячувати нашим ветеранам за їх звитягу і тяжку працю. Незважаючи на будь-які труднощі соціально-економічного характеру, ми зобов'язані докласти максимум зусиль, щоб розв'язати їхні проблеми.

"Головним напрямом нашої роботи з підготовки та відзначення Дня Перемоги є посилення державної турботи про учасників війни, інвалідів, вдів загиблих, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, жертв нацизму. Це наш святий обов’язок", – підкреслив В'ячеслав Кауфман під час спілкування з ветеранами Великої Вітчизняної війни.

Збереження пам'яті про народний подвиг, про мільйони наших полеглих земляків – безумовний пріоритет Української держави, всього суспільства. Українська молодь повинна стати активним та безпосереднім учасником заходів з підготовки і відзначення історичних подій, пов'язаних з перемогою у Великій Вітчизняній війні. Тільки так ми зможемо передати нашій зміні найкращі традиції старших поколінь, патріотів своєї землі.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації