back

ЖИТЛОВІ СУБСИДІЇ НА ТВЕРДЕ ПАЛИВО ТА СКРАПЛЕНИЙ ГАЗ НА 2013 РІК

08 квітня 2013

Управління соціального захисту населення районної державної адміністрації здійснює прийом документів для призначення житлової субсидії на тверде паливо та скраплений газ на 2013 рік. Субсидія призначається уповноваженому власнику житла, на якого відкрито особові рахунки за місцем реєстрації. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

У І кварталі 2013 року звернулись за призначенням житлової субсидії на тверде паливо та скраплений газ 252 сім’ї, призначено субсидію 238 сім’ям (з них 31 сім’я отримала субсидію, як виняток, за рішенням комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, надання населенню пільг та житлових субсидій) на суму 199,9 тис. грн., профінансовано 43 сім’ям на суму 38,5 тис. грн.

Для зручності управлінням проводиться попередній запис прийому громадян, як особисто так і за тел. 2-32-58.

Прийом документів проводиться на першому поверсі адміністративного будинку, який розташований за адресою вул. Б. Майстренка 6, м. Новгород-Сіверський.

Жителі сільської місцевості мають право звертатись до уповноваженої особи виконавчого комітету сільської ради за допомогою в оформленні документів для призначенням субсидії.