back

ПІДБИТО ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ СХОДІВ ГРОМАДЯН

13 березня 2013

13 березня голова районної державної адміністрації В'ячеслав Кауфман провів робочу нараду із своїми заступниками, керівниками окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб, підприємств, організацій за результатами загальних зборів (сходів) громадян за місцем проживання, які відбулися у 44 населених пунктах району. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

Підбиваючи підсумки проведення зборів громадян, голова райдержадміністрації зазначив, що цьогоріч активність населення була дещо меншою, втім це не означає, що проблем у мешканців села поменшало. Сільським населенням, зокрема, порушувались питання ремонту доріг, автобусного сполучення з районним центром, забезпечення скрапленим газом, покращення якості електропостачання, належної роботи приймальників молока щодо визначення жирності продукції, що закуповується у населення, благоустрою населених пунктів, врегулювання земельних, майнових відносин. Всього надійшло близько 55 критичних зауважень і пропозицій громадян.

Учасниками наради було проаналізовано проблемні питання, вирішення яких можливе на районному рівні і потребує залучення підприємств, організацій району, районних служб, було окреслено шляхи їх розв’язання.

За результатами наради головою райдержадміністрації В. Кауфманом були дані відповідні доручення.

За інформацією відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації