back

ВВЕДЕНІ ТИМЧАСОВІ ОБМЕЖЕННЯ РУХУ АВТОТРАНСПОРТУ

11 березня 2013

11 березня заступник голови райдержадміністрації Олександр Могильний провів нараду “Про введення в дію тимчасових обмежень руху у весняний період”. У нараді взяли участь керівник філії “Новгород-Сіверський райавтодор” Борис Перцев, старший виконроб філії Сосницької ДЕД Валентин Курганський, начальник ВДАІ Новгород-Сіверського РВ УМВС в Чернігівській області Михайло Лось, начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Олег Душин. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

Нарада проведена на виконання розпорядження голови облдержадміністрації “Про збереження автомобільних доріг загального користування області у весняний період 2013 року” від 15.03.2013 №49, розпорядження служби автомобільних доріг у Чернігівській області “Про введення тимчасових обмежень руху у весняний період” від 04.03.2013 №2, керуючись положеннями ч.3. ст. 12, ст.. 27 Закону України “Про дорожній рух”, ч. 10 ст. 12 Закону України “Про автомобільні дороги”, на підставі Порядку тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів та інших самохідних машин та механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування, з метою попередження руйнування розвитку автомобільних доріг загального користування:

1. Ввести з 11 березня по 30 квітня 2013 року тимчасові обмеження руху транспортних засобів загальною масою:

- понад 12 тон осьовим навантаженням 8тс – на дорогах державного значення (регіональні та національні);

- понад 12 тон осьовим навантаженням 6тс – на дорогах державного значення (територіальні);

- 6 тон осьовим навантаженням 4тс – на обласних та районних дорогах місцевого значення.

Філії “Новгород-Сіверський райавтодор”, філії ДРП “Сосніцька” ДЕД встановити забороняючи дорожні знаки на всіх зазначених дорогах.

ВДАІ Новгород-Сіверського РВ УМВС в Чернігівській області встановити контроль за рухом транспортних засобів з метою збереження доріг у період обмежень.