back

СХОДИ ГРОМАДЯН У СЕЛІ БУДА-ВОРОБ"ЇВСЬКА БУДА-ВОРОБ"ЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

06 березня 2013

05 березня відбулись сходи громадян у селі Буда-Вороб'ївська Буда-Вороб'ївської сільської ради. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

У проведенні сходів взяли участь голови райдержадміністрації та районної ради В'ячеслав Кауфман та Віктор Душин, начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Галина Гавриленко, начальник управління Пенсійного фонду України у районі Тетяна Кравченко, начальник відділу Держземагенства у районі Анна Ковальчук, депутат районної ради, голова сільськогосподарського товариства "Промінь" Валерій Олексієнко, сільський голова Михайло Старченко.

З основних питань життєдіяльності місцевої громади доповідав сільський голова Михайло Старченко. Мешканці брали активну участь в обговоренні питань, присутні представники влади вищого рівня давали роз'яснення з питань, що належать до їх компетенції. В обговоренні проблем життєдіяльності території сільської ради, шляхів їх вирішення взяв участь голова райдержадміністрації В'ячеслав Кауфман.

Основні питання, порушені під час сходу - ремонт аварійних опор ЛЕП, що знаходяться на вулицях міста, ліквідація аварійних дерев на території села на вздовж доріг місцевого значення.

На сходи у селі Буда-Вороб'ївська прийшло близько 43 місцевих жителя.