back

"КРУГЛИЙ СТІЛ" У ВИКОНКОМІ МІСЬКОЇ РАДИ

04 березня 2013

01 березня за участю членів громадської ради при райдержадміністрації відбулось засідання за "круглим столом". Захід був ініційований та проведений виконавчим комітетом міської ради з метою вивчення громадської думки стосовно вивозу та утилізації побутових відходів (сміття) від населення міста. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

У роботі засідання взяли участь міський голова Сергій Пунтус, його заступник Володимир Балаба, начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Олег Душин, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Геннадій Шевцов, голова громадської ради при райдержадміністрації Євген Бурико, депутат районної ради Борис Домоцький, представники інститутів громадянського суспільства, що увійшли до її складу, місцеві підприємці та представники засобів масової інформації.

Учасники "круглого столу" обмінялися думками з вирішення проблеми вивезення та утилізації твердих побутових відходів, залучення до цієї роботи підприємців та зацікавлених профільних організацій, встановлення тарифів на вивіз сміття, організація роз'яснювальної роботи серед населення з цього питання.