back

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ

01 березня 2013

28 лютого відбулось засідання за круглим столом в рамках громадського обговорення проекту розпорядження голови райдержадміністрації "Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку району та бюджету району на 2012 рік, основні завдання на 2013 рік". ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

У роботі взяли участь 5 представників інститутів громадянського суспільства, що увійшли до складу громадської ради при райдержадміністрації, начальник управління економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації Ірина Пузирей, працівники сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації, місцеві засоби масової інформації.

Від представників профспілкових комітетів надійшли зауваження стосовно оптимізації мережі навчальних закладів району та можливе скорочення працівників освіти, функціонування мережі лікувальних закладів та реформування медичної галузі району. Висловлювалися зауваження стосовно підтримки з районного бюджету громадської організації інвалідів, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Представники громадської ради запропонували представникам райдержадміністрації залучати до розробки проекту Програми економічного і соціального розвитку району на 2014 рік громадськість та профспілкові організації.