back

СХОДИ ГРОМАДЯН У СЕЛАХ ПОЛЮШКИНЕ, ЧАЙКИНЕ

25 лютого 2013

21 лютого відбулись сходи громадян у селах Полюшкине, Чайкине Чайкинської сільської ради. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

У проведенні сходів взяли участь керівник апарату райдержадміністрації Наталія Разумейко, начальник міжрайонної державної податкової інспекції Любов Коврижко, заступник головного лікаря центральної районної лікарні Оксана Черненко, начальник відділу адресних допомог та субсидій управління праці та соціального захисту населення Світлана Ігнатик, провідний спеціаліст відділу Держкомзему у районі В. Кісель, сільський голова Василь Шавша.

З основних питань життєдіяльності сільської громади доповідав сільській голова Василь Шавша. Мешканці брали активну участь в обговоренні питань, присутні представники влади вищого рівня давали роз'яснення з питань, що належать до їх компетенції. В обговоренні проблем життєдіяльності території сільської ради, шляхів їх вирішення взяла участь керівник апарату райдержадміністрації Наталія Разумейко.

Основні питання, порушені під час сходу - створення громадського пасовища на території сільської ради, створення додаткового рейсу автобусного сполучення з районним центром у вечірній час, ремонт та утримання водогону, проведення щеплень свійським тваринам, розчищення та утримання доріг в належному стані у зимовий період.

На сходи у селі Полюшкине прийшло 25 місцевих жителів, у Чайкине - 37.