back

ВШАНУВАЛИ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

18 лютого 2013

15 лютого відбулись урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з території Республіки Афганістан. ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

З воїнами-інтернаціоналістами зустрілись голови райдержадміністрації та районної ради В'ячеслав Кауфман та Віктор Душин, міський голова Сергій Пунтус. Керівники району, міста привітали учасників зібрання з черговою річницею, нагородили активістів організації почесними відзнаками.

Голова райдержадміністрації В.Кауфман та голова районної організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів) І.Шульга в урочистій обстановці підписали Меморандум про взаємодію та співробітництво між Новгород-Сіверською районною державною адміністрацією та Новгород-Сіверською районною організацією Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів). Виконання положень Меморандуму дасть змогу покращити рівень життєзабезпечення учасників бойових дій на території Республіки Афганістан та воєнних конфліктів в інших державах світу, сприятиме створенню належних умов шанобливого ставлення до них.

Присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів покладанням квітів до пам'ятного знаку.