back

Виїзний день особистого прийому у с. Лизунівка

10 вересня 2020

10 вересня відбувся виїзний день особистого прийому громадян у с. Лизунівка Печенюгівської сільської ради за участю голови районної державної адміністрації Тараса Молочко та голови районної ради В’ячеслава Кауфмана.

 

У заході взяли участь керівник апарату районної державної адміністрації  Наталія Разумейко, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Ганна Гавриленко, головний спеціаліст відділу економічної політики, розвитку інфраструктури та державної реєстрації районної державної адміністрації Ольга Кулібова, головний спеціаліст відділу з питань правової допомоги, запобігання та виявлення корупції, цифрового розвитку районної державної адміністрації Інна Беденок, Печенюгівський сільський голова Микола Череп.

 

До керівництва звернулося 6 мешканців Лизунівки, які порушили 11 питань.

 

Населення с. Лизунівка цікавили питання нововведень у виборчому процесі 2020 року та ситуації з поширенням коронавірусної інфекції на території Новгород-Сіверського району. Також мешканці села порушили питання відсутності медичного працівника, оформлення земельних паїв за виданими сертифікатами, організації вивезення сміття від населення до санкціонованого сміттєзвалища, нового адміністративно-територіального устрою та повноважень голови ОТГ, старости. На всі запитання надавались вичерпні роз’яснення.

 

 

Відділ з питань правової роботи,

запобігання та виявлення корупції,

цифрового розвитку районної

державної адміністрації