back

Про стан роботи із зверненнями громадян протягом травня 2018 року

04 червня 2018

Упродовж травня 2018 року на адресу районної державної адміністрації надійшло 11 (-1 у порівнянні з відповідним періодом минулого року) звернень.

Письмових звернень отримано 10. На особистий прийом до виконуючого обов’язки голови районної державної адміністрації звернулася 1 громадянка.

Надійшло 11 заяв.

На 9 (81%) питань надані роз’яснення, 2 (19%) звернення вирішено позитивно. Вирішення більшості питань, що надходять, не належить до повноважень районної державної адміністрації, тому посадовими особами надаються максимально повні та змістовні роз’яснення.

Усього у зверненнях, що надійшли до районної державної адміністрації, було порушено 11 різних питань.

Питання, з якими звертались громадяни до районної державної адміністрації, стосувались: соціального захисту – 6 (55%), аграрної політики та земельних відносин – 2 (18%), праці та заробітної плати – 2 (18%), охорони здоров’я – 1 (9%).

За суб'єктом надходження звернення можна розподілити так:

- індивідуальних – 10;

- колективних – 1.

Питання викладене у колективному зверненні стосувалося діяльності родини Дзюби В.П. на території Бучківської сільської ради.

За соціальним станом авторів:

- пенсіонери – 1;

- робітники – 2;

- працівники бюджетної сфери – 1;

- державні службовці – 1;

- безробітні – 1.

За категоріями авторів:

- дитина війни - 1.

На Урядову гарячу лінію надійшло 6 звернень, Президенту України - 1, голові районної державної адміністрації - 5.

Питання стосувалися призначення та виплати коштів субсидії, звільнення з посади, правильності оформлення договорів оренди, проходження профілактичного лікування, надання матеріальної допомоги на лікування та у зв’язку із пожежею.

10 травня відбувся виїзний день особистого прийому громадян в.о. голови районної державної адміністрації в с. Бучки Бучківської сільської ради. До голови звернулося 3 громадян. Населення цікавили питання законності перекриття доріг загального користування, ремонту доріг, процедури розпаювання саду на території с. Ясна Поляна.

Щоденно, згідно із затвердженим графіком, керівництвом районної державної адміністрації проводиться особистий прийом громадян. У зв’язку із кадровими змінами та упорядкуванням структури районної державної адміністрації у травні 2018 року був затверджений та оприлюднений оновлений графік особистого прийому громадян керівництвом районної державної адміністрації.

Інна Беденок, головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та правового забезпечення районної державної адміністрації