back

ІІ тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2012"

03 лютого 2012

З 31 січня по 1 лютого у Чернігівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д. Ушинського проведено ІІ тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2012" у номінації "Українська мова й література". ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

У І турі обласного конкурсу взяли участь (подали матеріали) 22 учителі української мови й літератури, у другому турі – 20 учителів-словесників.

За програмою ІІ туру учителі виконали контрольну роботу з фаху та презентували свій досвід за допомогою мультимедійного проектора. За результатами І і ІІ турів обласного конкурсу членами журі визначені п"ять лауреатів. Серед них -- Костенко Лариса Олександрівна, учитель української мови й літератури Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка.

У ході презентації досвіду роботи вчитель продемонструвала ґрунтовні знання методики викладання української мови й літератури, уміння застосовувати їх у практичній діяльності, творчо підходити до організації навчального процесу. Результативність її роботи засвідчили перемоги учнів на численних творчих учнівських конкурсах з української мови й літератури.


За інформацією Новгород-Сіверської гімназії № 1