back

Впровадження інформаційно-комунікативних технологій у навчально-виховний процес

30 січня 2012

27 січня на базі Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б.Майстренка відбувся семінар директорів і заступників директорів шкіл Новгород-Сіверського району. Гостей привітала директор гімназії Мокрякова В.П.

ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

Досвідом роботи із впровадження інформаційно-комунікативних технологій у навчально-виховний процес поділилася заступник директора з навчально-методичної роботи Сігута С.О.

Учитель фізики вищої категорії Бельдяга О.І. представила власні презентації, створені для уроків фізики, ознайомила з організацією роботи учнів над проектами ком"ютерної творчості.

Виховний захід з використанням можливостей ІКТ у 6-А класі показала класний керівник Кравцова Н.А., учитель української мови та літератури вищої категорії.

Фрагмент уроку геометрії у 8-А класі з застосуванням мультимедійного комплексу представила вчитель-методист Герасименко Н.С.

Призер VІІ обласного конкурсу учнівської ком"ютерної творчості Бельдяга К., учень 10-А класу, презентував роботу «Фізика в загадках».

Досвідом науково-дослідницької роботи та її захистом в Чернігівському територіальному відділенні Малої Академії наук поділилася призер 2011 року Лазаренко Ю., учениця 11-В класу.

Персональний сайт, створений на допомогу учням і батькам у вивченні рідної мови, презентувала вчитель української мови та літератури першої категорії Костенко Л.О.


За інформацією Новгород-Сіверської гімназії № 1