back

Відбулась Колегія райдержадміністрації спільно з Президією районної ради

27 січня 2012

27 січня голова райдержадміністрації В.Кауфман провів засідання Колегії райдержадміністрації спільно з Президією районної ради, де підбивалися підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району на 20011 рік, були окреслені завдання на 2012 рік, схвалено проект середньострокової Програми соціально-економічного розвитку району на 2012-2015 роки ”Новгород-Сіверщина - 2015”.

ДЕТАЛЬНІШЕ>>>

Як зазначалося на засіданні Колегії райдержадміністрації першим заступником голови райдержадміністрації І.Гавриленком протягом 2011 року, в умовах реформування фінансової, економічної, соціальної політики вдалося утримати стабілізаційні процеси в районі, зокрема реалізації промислової продукції, послуг населенню, роздрібній торгівлі, сфері зайнятості населення. Збільшено податкові надходження до Зведеного, Державного, місцевих бюджетів. Ліквідовано заборгованість з виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах, що виникла всередині 2011 року. Разом з тим проблемними залишаються питання збільшення обсягів промислового, сільськогосподарського виробництва, виконання будівельних робіт, які скоротилися у порівнянні з 2010 роком.

“Саме на цих питаннях у 2012 році мають бути максимально зосередженні спільні зусилля органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування району, керівників господарюючих суб"єктів” – наголосив голова райдержадміністрації В.Кауфман, підбиваючи підсумки.

Засідання відбулося за участю представника народного депутата України І.Рибакова.


За інформацією відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації