back

Районна спартакіада серед колективів фізичної культури організацій, підприємств, установ

06 червня 2014

5 червня пройшла районна спартакіада серед колективів фізичної культури організацій, підприємств, установ, де взяли участь команди державних службовців району, установи виконання покарань № 31 і відділу освіти районної державної адміністрації.

За результатами проведення змагань кращими виявились такі спортсмени. У шахах серед чоловіків І місце посів освітянин Бадун Анатолій, серед жінок – Горбонос Тетяна з команди держслужбовців. У шашках вже другий рік поспіль перемогу отримують Поливода Сергій та Матвіюк Ніна з районної державної адміністрації.

Першими серед тенісистів були Бойко Сергій і Трофимова Інна з команди освітян. Волейбольна команда освітян також виявилась сильнішою. З міні-футболу перемогу здобула команда УВП № 31.

За підсумками всіх змагань перемогла команда відділу освіти районної державної адміністрації, на другому місці –– команда державних службовців району, на третьому – команда установи виконання покарань №31.

Щиро вдячні всім командам за участь у районних спортивних заходах і бажаємо подальших перемог як у спортивному, так і у всіх інших важливих для них сферах життя.

Сектор у справах сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації