back

До уваги осіб, що отримують матеріальне забезпечення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, які приїхали для тимчасового перебування з Автономної Республіки Крим та міста Севастополь

25 березня 2014

Для вирішення питання одержання матеріального забезпечення Вам необхідно звернутися до найближчого органу Фонду з тимчасової втрати працездатності (міжрайонної, міської виконавчої дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду) за місцем Вашого тимчасового перебування.

Основні документи, які необхідно мати при собі:

- паспорт;

- довідка про присвоєння ідентифікаційного коду;

- листок непрацездатності, за яким Ви не отримали матеріальне забезпечення за місцем роботи (при наявності);

- трудова книжка (при наявності);

довідка про заробітну плату (при наявності);

- договір про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування та інформацію про сплату єдиного внеску (при наявності).

У разі відсутності первинних документів робочі органи Фонду допоможуть зібрати необхідну інформацію та документи для отримання страхових виплат.

Адреса та контактні телефони Новгород-Сіверської міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності:

По Новгород-Сіверському району - м. Новгород-Сіверський, вул. К.Маркса,8, телефони: ( (код: 04658) 31687; 31441; 31671);

По Семенівському району - м.Семенівка, вул. Червона площа,6, телефон ( (код: 04659) 21267).

Гаряча лінія Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності – 0800 – 501 – 892.