back

Обговорили проблеми і перешкоди для ведення підприємницької та інвестиційної діяльності, а також створення нових робочих місць

14 березня 2014

13 березня голова районної державної адміністрації В’ячеслав Кауфман провів нараду з керівництвом контролюючих та місцевих дозвільних органів щодо визначення проблем і перешкод для ведення підприємницької та інвестиційної діяльності, а також створення нових робочих місць у районі.

В роботі наради взяли участь: голова районної ради Олег Бондаренко, заступник голови райдержадміністрації Михайло Косенко, міський голова Сергій Пунтус, приватні підприємці.

Учасники наради проаналізували стан справ щодо підприємницької та інвестиційної діяльності, створення нових робочих місць у районі. Обговорили проблемні питання в цих сферах та шляхи їх вирішення. Внесені пропозиції щодо створення сприятливого середовища для активізації діяльності підприємницьких структур у районі.

З метою забезпечення поліпшення умов ведення бізнесу та активізації інвестиційної діяльності у районі, створення нових робочих місць В’ячеслав Кауфман доручив розробити план заходів щодо вирішення першочергових проблем і перешкод для ведення підприємницької та інвестиційної діяльності, а також створення нових робочих місць у районі.

Відділ економіки, торгівлі та розвитку інфраструктури районної державної адміністрації