back

Зі святом, дорогі жінки!

07 березня 2014

Дуже символічно, що жіночий день співпадає із приходом весни, тепла, розквітом природи. Адже саме жінки оточують близьких людей любов'ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов'язані з роботою і родиною, дарують їм спокій та щастя.

Жінки підтримують добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Заради них, в ім'я їхнього щастя та любові й відбуваються великі діяння і повсякденні справи. Однак, сьогодні жінки ні в чому не поступаються чоловікам, часто навіть проявляючи таку стійкість духу, силу волі та лідерські якості у роботі й повсякденному житті, яким позаздрили б і чоловіки.

Жінки по праву досягають високих результатів майже у всіх сферах: спорті, науці, медицині, політиці, трудячись на благо району і країни загалом.

З нагоди Міжнародного жіночого дня у районному Будинку культури відбулись урочисті збори та святковий концерт.

6 березня кращих представниць жіночої статі вітали голови районної державної адміністрації та районної ради В'ячеслав Кауфман та Олег Бондаренко, міський голова Сергій Пунтус, а самодіяльні художні колективи району подарували незабутні враження від своїх виступів.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації