back

До уваги жителів Новгород-Сіверського району!

05 березня 2014

На 25 травня 2014 року Верховною Радою України призначено позачергові вибори Президента України. З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо Вас уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації.

Особливо це стосується виборців:

-які голосуватимуть вперше (досягли 18-річчя);

-колишніх військовослужбовців строкової служби;

-громадян, що повернулися з місць позбавлення волі;

-громадян, які прибули із закордону і знялись з обліку в МЗС;

-які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто.

Шановні мешканці району та міста! Не треба чекати іменних запрошень, щоб перевірити правильність своїх даних, внесених до Державного реєстру виборців. Скористайтесь нагодою й перевірте свої дані заздалегідь. Ваше свідоме ставлення до достовірності даних забезпечить високий рівень підготовки списків виборців для проведення виборів усіх рівнів та референдумів. Велике прохання, давайте знайдемо час для самих себе і уникнемо зайвих ексцесів і переживань напередодні та під час виборів.

Під час звернення до Державного реєстру виборців при собі необхідно мати паспорт (або тимчасове посвідчення громадянина України), документи, що підтверджують зміни у ПІБ, даті народження тощо.

Відділ ведення Державного реєстру виборців

апарату Новгород-Сіверської райдержадміністрації

розташований за адресою:

Чернігівська область, м.Новгород-Сіверський,

вул. Б.Майстренка, 6

3-й поверх, каб. 36

Відділ працює з 8.00-17.00

Обідня перерва з 13.00 до 14.00

Вихідні дні: Субота, Неділя