back

Практичні поради від експертів в галузі туризму

28 серпня 2020

27 вересня у приміщенні центральної районної бібліотеки розпочав роботу виїзний семінар для жителів сільської місцевості Новгород-Сіверщини з питань здійснення підприємницької  діяльності на селі, в тому числі розвитку сільського зеленого туризму.

 

Семінар «Практичні питання розвитку сільського та зеленого туризму в Чернігівській області» організований Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА, Обласним туристично-інформаційним центром, Регіональним фондом підтримки підприємництва по Чернігівській області, Департаментом розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації у партнерстві з сектором культури районної державної адміністрації.

 

Дуже приємно, що вже втретє за останній місяць піднімається таке важливе питання розвитку сільського зеленого туризму на Новгород-Сіверщині, адже наш край багатий історією, духовною спадщиною та відрізняється від розкручених туристичних локацій недоторканістю природи.

 

Учасники семінару отримали практичні рекомендації, а також відвідали туристичні магніти Новгород-Сіверщини – Путивський крейдяний кар’єр, пам’ятки історії та архітектури, історико-культурний музей-заповідник «Слово о полку Ігоревім», сільську садибу у Стахорщині та апібудинок у Лосці.

 

Тож впевнені, що сільський зелений туризм на Новгород-Сіверщині отримає подальший розвиток і залучатиме туристів, а громади отримають додаткові кошти.

 

Сектор культури

районної державної адміністрації