back

«Книгоманія -2020»

02 березня 2020

10 найкращих читачів району взяли участь в змаганнях, аби вибороти звання «Кращий читач району -2020». Змагалися  юні читачі  шостих  та  сьомих класів з  Блистови, Дігтярівки, См’яча, Чайкиного, Грем’яча, Лісконогів.

 

29 лютого в центральній районній бібліотеці пройшов конкурс «Кращий читач району -2020». Змагання проходили у два етапи: перший письмовий -  контрольна з української та «літературний марафон», другий етап - розповісти про свою улюблену книгу.

 

Виступи учасників підкорили усіх присутніх своєю відвертістю, емоційною подачею, різноманітністю обраних книжок за жанрами та авторами, вмінням коротко та влучно розповісти про книгу . Конкурсанти переконували, що їхня книга найкраща в світі.

 

Наші юні читачі черговий раз довели, що вони дійсно читають, можуть вразити власною ерудицією та вмінням захоплююче розповідати.

 

Конкурс став справжнім святом книги!

 

Журі оцінювали виступи учасників та  ведення читацьких щоденників, у яких діти продемонстрували широке коло інтересів та високий інтелектуальний рівень.

 

За результатами другого етапу Всеукраїнського конкурсу «Кращий читач  району  – 2020» переможцями  стали учень  6-го класу Ілля  Пишко - село Чайкине та учениця 7-го  класу Дарина Рамусь – село Чайкине, які будуть  представлятиме Новгород-Сіверський район  на обласному конкурсі «Книгоманія -2020» в місті Чернігові.

 

Переможці були нагороджені Дипломами «Кращий читач району -2020».

 

На завершення  конкурсанти  переглянули літературу, представлену на книжковій виставці  «Королівство книжкових скарбів».

 

За інформацією центральної

районної бібліотеки