back

Всеукраїнській спілці ветеранів Афганістану – 30 років!

15 лютого 2020

15 лютого у День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, районний Будинок культури став місцем зустрічі керівництва району та міста з активом районної організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів) - учасниками бойових дій на території інших держав.

 

Перед її початком учасники заходу поклали квіти до меморіальних дошок загиблим учасникам АТО та пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам, переглянули документальний фільм про основні події афганської війни.

 

Як зазначив Руслан Веремієнко, в.о голови районної державної адміністрації, трагічні події війни в Афганістані торкнулися багатьох  українських родин, адже багато наших співвітчизників втратили у цьому конфлікті рідних і близьких, знайомих, колег та односельців. За його словами, воїни-афганці пройшли складні випробування, перебуваючи в далекій центральноазіатській країні, в екстремальних умовах, проте вони чесно і гідно виконували свій військовий обов’язок.

 

Керівниця апарату районної державної адміністрації Наталія Разумейко подякувала учасникам бойових дій в Афганістані за мужність і героїзм, активну громадянську позицію та поділилася думками з приводу тієї війни.

 

Найактивніших членів районної організації нагороджено відзнаками районної державної адміністрації.

 

З вітальними словами до присутніх також звернулися голова районної ради В’ячеслав Кауфман, міський голова Олег Бондаренко, керівник районної організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів) Іван Шульга та голова районної організації ветеранів України Олександр Лисиця.

 

Завершилася зустріч виступами художніх самодіяльних колективів районного Будинку культури та пригощанням «солдатською» кашею.

 

 

 

Сектор культури районної

державної адміністрації