back

Працівники закладів культури звітували про свою діяльність у 2017 році

23 лютого 2018

23 лютого у районному Будинку культури відбулася підсумкова нарада працівників культури Новгород-Сіверського району за підсумками 2017 року. У нараді взяли участь працівники закладів культури, заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва.

З доповіддю "Про роботу галузі культури за підсумками 2017 року та основні завдання 2018 рік" виступила начальник відділу культури районної державної адміністрації Ніна Матвіюк та керівники установ культури. В обговоренні взяли участь керівники Пушкарівського Вороб’ївського та Чайкинського сільських будинків культури, а також бібліотекарі Дігтярівської та Леньківської бібліотек-філій районної централізованої бібліотечної системи.

У рамках правопросвітницького проекту "Я маю право" начальник відділу "Новгород-Сіверське бюро правової допомоги" Менського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Довбня провела інформування про мету і реалізацію проекту.

Неля Чугаєва, заступник голови районної державної адміністрації підбила підсумки роботи закладів культури району у 2017 році.

Ніна Матвіюк, начальник відділу культури районної державної адміністрації