back

Заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

02 лютого 2018

Заходи з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Новгород-Сіверському районі розпочнуться із відвідування сім'ї загиблого воїна-інтернаціоналіста у селі Камінь 14 лютого ц.р. Відповідне доручення підписала заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва учора, 01 лютого за результатами робочої зустрічі.

01 лютого ц.р. у районній державній адміністрації відбулась робоча зустріч керівників її структурних підрозділів та голови районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Івана Шульги під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Нелі Чугаєвої.

Відповідно до виданого доручення, районні заходи розпочнуться із відвідування сім'ї загиблого воїна-інтернаціоналіста Живодьор у селі Камінь Новгород-Сіверського району. Керівництво районної державної адміністрації спільно з працівниками управління соціального захисту населення проведуть обстеження соціально-побутових умов проживання та покладуть квіти до могили загиблого.

15 лютого у районному Будинку культури відбудуться урочисті заходи та святковий концерт з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Активісти районної організації, за поданням Івана Шульги будуть нагороджені нагородами районної державної адміністрації та районної ради. Після урочистих заходів відбудеться покладання квітів до пам'ятного знаку та поминальна літія.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації