back

Спортивні змагання з футзалу

29 січня 2018

26 січня відбувся І (районний) етап Всеукраїнських змагань "Шкільна футзальна ліга України". Організатором даного заходу віступив сектор у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації. У змаганнях взяли участь 8 збірних команд з 7 навчальних закладів району. Дві команди були представлені від Орлівського НВК (учитель Кунцевський О.Ф.).

Майже всі поєдинки в цій віковій групі були надзвичайно видовищними.

За результатами змагань І місце посів Чайкинський НВК,ІІ місце – Печенюгівський НВК,ІІІ місце – Блистівский НВК.

Справді, у перемозі чайкинців дивини немає. Але з іншого боку, підопічні Богдана Сєдова наймолодші. При тому результати команди говорять самі за себе. У фінальному матчі з Печенюгівським НВК воротарі Шкребень Денис, з 6 м’ячів спіймав 4, Козляченко Анастасія- з 5, 3. Забитих пенальті 2 з 2-х. Захисники: Коваленко Єлизавета зупинила 16 атак, Шкалаберда Олександр - 5.

Кращим нападаючим виявився Коваленко Богдан, футболіст Чайкинського НВК, з 18 ударів по воротам реалізованих 9.

Водночас заслуговують на похвалу підопічні Юрія Федорова (Печенюгівський НВК), Миколи Снитка (Блистівський НВК), які в непростому конкурентному суперництві стали призерами.

Порадувала своєю грою команда Дігтярівського НВК (учитель Щербак Р.В.). У першій грі його підопічні розгубилися, але далі грали у свій футбол до кінця. Як наслідок, стали четвертими.

Діти надзвичайно раділи змаганням, юні футболісти отримали грамоти та медалі.