back

В районі відзначили День Соборності України

22 січня 2018

22 січня в приміщенні Орлівського сільського будинку культури були проведені урочистості та святковий концерт до Дня Соборності України «Нехай нерозмежованою залишиться навіки». Участь в урочистостях взяли в.о.голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко, його заступник Неля Чугаєва, Орлівський сільський голова Віталій Рябченко, учасники бойових дій у зоні АТО, місцеві мешканці.

Звертаючись до присутніх в.о.голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко відмітив: Сьогодні нас розділяють різні епохи, але об’єднують однакові прагнення: як і колись, так і тепер український народ відстоює ідею єдності, соборності та територіальної цілісності держави, як і далекого дев'ятнадцятого, так і тепер, у 2018 році, ми знову протистоїмо зовнішньому агресору.

Ведучі висвітили історичне минуле нашої держави, той нелегкий шлях України до її незалежності. Присутні вшанували пам'ять усіх загиблих за свободу, єдність і незалежність України хвилиною мовчання. Учні подарували невеличкі сувеніри землякам, які захищали незалежність рідної землі на Сході нашої держави.

На концерті лунали небайдужі кожному українцю патріотичні пісні у виконанні аматорського колективу Орлівського сільського будинку культури, вихованців Орлівського навчально-виховного комплексу, працівників районного Будинку культури.