back

Вшанували другу річницю смерті Ігоря Гулевського

28 листопада 2017

28 листопада – друга річниця смерті нашого земляка, який проходив службу у зоні АТО – Ігоря Гулевського із села Лісконоги Новгород-Сіверського району.

Мобілізований у лютому 2015 року, він проходив службу у Кіровоградській 57 окремій мотопіхотній бригаді, під час виконання службових обов'язків в зоні проведення АТО від розриву гранати був важко поранений, отримав контузію.

Односельці збирали кошти на лікування, допомагали усім селом, але 28.11.2015 у Центральному клінічному госпіталі ЗСУ Ігор Гулевський помер.

28 листопада у школі, де навчався воїн, відбулася виховна година "З Україною у серці", присвячена другої річниці смерті свого односельця. На цій захід були запрошені мати Ігоря Гулевського, його однокласники, представники районної державної адміністрації.

Слова вдячності за виховання справжнього патріота, та скорботи з дати його смерті лунали на адресу матері воїна – Марії Кошелець від заступника голови районної державної адміністрації Нелі Чугаєвої, начальника відділу освіти районної державної адміністрації Світлани Білої, сільського голови Олександра Цургана, однокласника Олександра Шуриги.

Присутні поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на будівлі місцевої школи та могили воїна на кладовищі.

Вічна пам'ять Герою!

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації.