back

Cемінар-нарада з сільськими головами, секретарями рад і виконкомів місцевих рад

24 листопада 2017

24 листопада у районній державній адміністрації пройшов семінар-нарада з сільськими головами, секретарями рад і виконкомів місцевих рад під головуванням керівника апарату районної державної адміністрації Наталі Разумейко.

На порядку денному було розглянуто 8 питань.

Про порядок встановлення та перегляду ставок плати за землю інформувала Любов Коврижко, начальник Новгород-Сіверського відділення Менської об’єднаної державної податкової інспекції.

Ірина Воронько, начальник відділу організаційної роботи апарату районної державної адміністрації, Юрій Білий,начальник юридичного відділу апарату районної державної адміністрації зупинилися на недоліках в організації роботи виконавчих комітетів сільських рад, та звернули увагу на шляхи їх усунення.

Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Біла коротко розповіла про підсумки оздоровчої кампанії 2017 року, та подякувала сільським головам за співпрацю. Вона також звернулася до присутніх про фінансову підтримку щодо організації оздоровчої кампанії 2018 року.


Олег Отрощенко, військовий комісар Новгород-Сіверського об’єднаного міського військового комісаріату, нагадав присутнім про вимоги Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, та наголосив на особисту відповідальність сільських голів за організацію призовної кампанії.


З питанням взаємодії Новгород-Сіверського районного сектору з питань пробації з сільськими радами стосовно здійснення заходів соціального патронажу щодо осіб, до яких застосовано пробацію виступив Сергій Чичкань, начальник районного сектору з питань пробації центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

Про розвиток туризму у районі та організацію благодійної акції “Промінь надії” інформувала начальник відділу культури районної державної адміністрації Ніна Матвіюк.

Любов Котляр, головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва районної державної адміністрації ще раз нагадала присутнім про забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.