back

Підготовка до опалювального періоду

02 жовтня 2017

28 вересня пройшла нарада з підготовки до осінньо-зимового періоду 2017/2018 року під головуванням в.о. голови районної державної адміністрації Нелі Чугаєвої. На нараді було розглянуто питання щодо результатів підготовки об’єктів бюджетної сфери Новгород-Сіверського району в осінньо-зимовий період у 2016/2017 році.

Підготовка об’єктів житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу, об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період проходить згідно розробленим планам та графікам. В рамках підготовки до осінньо-зимового періоду 29 серпня поточного року було проведено засідання Колегії районної державної адміністрації.

При підготовці до опалювального періоду 2017/2018 років складені паспорти та акти готовності об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період та підписані інспекторами інспекції Держенергонагляду у Чернігівській області.

Всі твердопаливні та газові котельні готові до опалювального періоду.

За повідомленням відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва районної державної адміністрації.