back

Зі святом Вас, дорогі земляки, з Днем народження, наш районе!

19 серпня 2017

Шановні новгород-сіверці, земляки, гості нашого краю!

Від усього серця вітаю вас на нашій славній Новгород-Сіверській землі, яка завжди радо зустрічає гостей.

Сьогодні нас усіх зібрала знаменна подія - вся наша дружня громада відзначає День Новгород-Сіверського району.

По-різному можна ставитися до цього свята, коли Україна, а разом із нею і наш район переживають нелегкі часи, коли відчуваємо нестачу коштів для вирішення нагальних проблем, коли ліквідуються заклади освіти, культури, охорони здоров'я, а головне, коли неоголошена війна забирає тисячі життів українців.

Проте життя триває, а проблеми, з якими ми стикаємося сьогодні, лише згуртовують нас, роблять сильнішими і терплячишими.

І попри все нашому району, завдяки його жителям, є чим пишатися.

Все, що з'являється на світ має свій день народження, наш район заслуговує теж на таке свято.

Символічним є те, що День народження району відзначається у день Преображення Господня, який нагадує нам про необхідність очищення нашої душі.

Якщо ми будемо працювати над собою, прагнучи до любові, милосердя, терпіння, ми безсумнівно змінимося на краще і змінимо на краще наше життя. Будемо гідними доньками й синами сіверської землі.

Я щиро вірю, що сьогодні ми започаткуємо славну традицію – саме цього святкового дня всією чисельною громадою Новгород-Сіверського району відзначати свій День народження - пишатися своїми здобутками, вшановувати кращих представників району, зустрічатися з земляками, вітати один одного, даруючи побажання доброго здоров'я, миру і злагоди.

Хай множиться слава новгород-сіверщини, хай теплом і радістю наповнюються серця її жителів. Добра, щастя і процвітання всім нам і нашому краю!

Зі святом Вас, дорогі земляки, з Днем народження, наш районе!

Руслан Веремієнко, в.о. голови районної державної адміністрації