back

Зустріч в.о.голови районної державної адміністрації Руслана Веремієнка з батьками та педагогічним колективом Фаївської зош І-ІІ ступенів

27 липня 2017

27 липня відбулася зустріч в.о.голови районної державної адміністрації Руслана Веремієнка з батьками та педагогічним колективом Фаївської зош І-ІІ ступенів, яка знаходиться в стадії ліквідації. Найболючіше питання для батьків - це стан дороги від Фаївки до Троїцького, бо з 1 вересня 2017 року діти продовжать навчання у Стахорщинській зош І-ІІ ступенів.

Руслан Миколайович запевнив батьків, що зробить усе можливе, щоби до початку навчального року найгірші частини дороги були частково відремонтовані. Він зазначив, що Троїцькою сільською радою прийнято рішення про перерахування 200 тис. грн для проведення ремонту, решта частина коштів буде виділена з районного бюджету. Залишилось відкритим питання - скільки коштів готова надати Ларинівська сільська рада, бо її сільській голова Леонід Подковко не знайшов часу для спілкування з громадськістю, зіславшись на невідкладні справи.

Світлана Біла, начальник відділу освіти районної державної адміністрації, довела до відома присутніх проблему заборгованості Ларинівської сільської ради перед районним бюджетом у питаннях утримання навчального закладу та розповіла про працевлаштування педагогічних працівників Фаївської зош І-ІІ ступенів у навчальні заклади району.

За повідомленням відділу освіти районної державної адміністрації.