back

Засідання Колегії районної державної адміністрації.

25 липня 2017

25 липня у районній державній адміністрації відбулось засідання Колегії під головуванням в.о.голови районної державної адміністрації Руслана Веремієнка. На порядку дня булі розглянуті наступні питання:

-про стан виконавської дисципліни в апараті районної державної адміністрації, її структурних підрозділах щодо виконання законів України, актів і доручень Президента України, постанов Кабінету Міністрів України, розпоряджень голів обласної, районної державних адміністрацій та виконання вимог чинного законодавства про звернення громадян за підсумками І півріччя 2017 року.

- про організацію виконання заходів на території району, пов'язаних з проведенням призову громадян на строкову військову службу.

- про стан розвитку архівної справи у районі.

По першому питанню виступила Наталя Разумейко, керівник апарату районної державної адміністрації. У своєму виступі вона детально, за допомогою демонстрації слайдів з відповідною інформацією, звернула увагу присутніх на такі питання:

- про недопущення порушень термінів виконання контрольних документів;

- про роботу всіх структурних підрозділів з контрольними документами у системі "Електронний документообіг";

- про своєчасне оприлюднення на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації проектів рішень районної ради, що підлягають обов'язковому обговоренню;

- про доцільність існування деяких консультативно-дорадчих органів та інше.

Про організацію виконання заходів на території району, пов'язаних з проведенням призову громадян на військову службу присутніх ознайомив Володимир Жеребок, начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державній адміністрації. Він наголосив, що робота по призову громадян на військову службу знаходиться на низькому рівні у Гремяцькій, Орлівській, Печенюгівській, Обєднанській, Блистівській, Чайкинській сільських радах. В обговоренні цього питання взяли участь всі голови цих сільських рад.

Про стан розвитку архівної справи у районі розповіла Наталія Півень, начальник архівного відділу районної державної адміністрації. Серед форм та методів роботи архівного відділу районної державної адміністрації знайшли своє відображення такі напрями діяльності, як надання консультацій, методичної допомоги установам у підготовці описів справ, складанні та удосконаленні номенклатури справ, актів про виділення документів до знищення та участь у семінарах.

За результатами розгляду питань районною державною адміністрацією видані відповідні розпорядження.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації