back

Засідання Колегії районної державної адміністрації

31 травня 2017

30 травня відбулося виїзне засідання Колегії районної державної адміністрації на базі виконавчого комітету Дігтярівської сільської ради.

Члени Колегії ознайомились з роботою закладів соціально-культурного призначення, було проаналізовано стан реалізації делегованих повноважень органів виконавчої влади, визначених Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні".

Зазначалося, що виконкомом належним чином організовано діяльність з виконання наданих чинним законодавством повноважень, зокрема з наповнення бюджету сільської ради, пошуку додаткових джерел, сприяння роботі закладів гуманітарної сфери, соціального захисту дітей, сім’ї, літніх людей, охорони прав і свобод громадян. Разом з тим Дігтярівському сільському голові вказано на невикористані резерви у здійсненні повноважень з питань житлово-комунального господарства, благоустрою населених пунктів, охорони навколишнього середовища.

Крім того, на засіданні розглянуто питання “Про здійснення заходів у межах повноважень управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації з питань збереження, захисту, відтворення та раціонального використання земельних, водних та інших природних ресурсів”.

Засідання відбулосьсь за участю депутатів Дігтярівської сільської ради, активу села, Горбівського, Команського, Об’єднанського сільських голів, секретаря ради та виконавчого комітету Кудлаївської сільської ради.

Відділ організаційної роботи апарату районної державної адміністрації