back

26 травня у закладах освіти Новгород-Сіверського району пролунав останній дзвоник

26 травня 2017

Останній дзвоник. Скільки в нього спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку, печалі. Які світлі почуття охоплюють душу!

Останній дзвінок! Ця чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке неможливо нічим замінити.

Для випускника школи – це віха, яка відділяє дитинство від самостійного життя, підведення перших життєвих підсумків, розставання з друзями дитинства, учителями, звичним устроєм життя.

На заходи у навчальні заклади освіти району завітали почесні гості. В. о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко побував на урочистому святі у Грем’яцькій зош І-ІІІ ступенів, заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва – у Блистівському навчально-виховному комплексі, голова районної ради Вячеслав Кауфман – у Вороб’ївському навчально-виховному комплексі.

Вони привітали учнів і вчителів із завершенням навчального року, побажали випускникам правильно обрати майбутню професію, повністю реалізувати себе і свої здібності у дорослому житті, постійно самовдосконалюватись та досягти найвищих успіхів, для того щоб зробити свій вагомий внесок у розвиток і процвітання нашої України.

За підсумками 2016-2017 року учні були нагороджені похвальними листами та грамотами. Їх отримали учасники та переможці різних етапів Всеукраїнських предметних олімпіад та конкурсу-захисту робіт МАН, конкурсів та проектів.

Учителі ж цього року отримали слова безмежної вдячності та квіти з любов’ю від вдячних учнів та батьків.

Пролунав останній дзвоник у руках кращих випускників навчальних закладів району.

Відділ освіти районної державної адміністрації